Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Το 6ο Micro μ Festival επιβιβάζει - Άνοιξαν οι συμμετοχές

Η ομάδα του Micro μ απευθύνει το ετήσιο κάλεσμα της προς τους έλληνες κινηματογραφιστές για να καταθέσουν την δουλειά τους, προς επιλογή των ταινιών που θα προβληθούν φέτος στο φεστιβάλ.

Το Micro μ Festival, το μοναδικό φεστιβάλ της χώρας που προβάλλει 15 ταινίες μικρού μήκους σε πολλές πόλεις την ίδια ημέρα ταυτόχρονα, φέτος δίνει το ετήσιο ραντεβού του την 1η Οκτωβρίου 2016 σε ακόμη περισσότερες ελληνικές αλλά και διεθνείς αίθουσες.

Φέτος, στην έκτη κατά σειρά διοργάνωση, το μεγαλύτερο μέχρι τώρα Micro μ Festival, ετοιμάζεται να ταξιδέψει την δουλειά των νέων Ελλήνων δημιουργών σε νέους ορίζοντες δίνοντας την ευκαιρία στους ίδιους να δείξουν το έργο τους σε ένα συνεχώς αυξανόμενο, γηγενές και αλλά και διεθνές κοινό. Οι θεατές, με τη σειρά τους ψηφίζοντας απ’ όπου κι αν βρίσκονται θα επιβραβεύσουν την αγαπημένη τους ταινία προσφέροντας, όπως κάθε χρόνο, ένα σημαντικό ποσό για την επόμενη παραγωγή του «αγαπημένου» σκηνοθέτη.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο 6ο Micro μ Festival μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες και να κατεβάσουν τους όρους και την φόρμα συμμετοχής από το επίσημο site του φεστιβάλ (www.micromfestival.gr)

* Έγκυρες θα θεωρηθούν οι αιτήσεις που θα αποσταλούν ως την 1η Ιουλίου 2016




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου