Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Η «Ώρα των 50 λεπτών» με τον Αντώνη Μποσκοΐτη και τον Θέμη Ανδρεάδη

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2016-17

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ:
ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Η ΏΡΑ ΤΩΝ 50 ΛΕΠΤΩΝ»

Με τον Αντώνη Μποσκοΐτη

Ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς και ερμηνευτές από τα 70s μέχρι σήμερα είναι ο Θέμης Ανδρεάδης. Ταυτισμένος με σημαντικές στιγμές του ελληνικού τραγουδιού, ο Ανδρεάδης κάνει το comeback του στις μουσικές σκηνές, συνεντευξιαζόμενος ως «ασθενής» στο Ντιβάνι του σκηνοθέτη - δημοσιογράφου Αντώνη Μποσκοΐτη την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 21.00, στο ζεστό και φιλόξενο φουαγιέ του «Αγγέλων Βήμα».

Αμέσως μετά το τέλος της 50λεπτης συνεδρίας, ο Θέμης Ανδρεάδης θα ερμηνεύσει τα πιο χαρακτηριστικά κομμάτια της πορείας του, συνοδεία της ίδιας του της κιθάρας, αλλά και του Αντώνη Παπακωνσταντίνου στο πιάνο.

Η «Ώρα των 50 λεπτών» είναι ένα project του Αντώνη Μποσκοΐτη που ενώνει τη δημοσιογραφία με το θέατρο και που πρώτη φορά παρουσιάζεται σε θεατρική σκηνή.

Ο Αντώνης Μποσκοΐτης γεννήθηκε στον Πειραιά και σπούδασε κινηματογράφο και δημοσιογραφία στην Αθήνα. Δημιουργός των βραβευμένων ντοκιμαντέρ για τη Φλέρυ Νταντωνάκη, τον Νίκο Κούνδουρο, την ελληνική ροκ σκηνή των 70s και την Κατερίνα Γώγου. Κείμενα του έχουν δημοσιευθεί σε περιοδικά και εφημερίδες (Έθνος, Κ της Καθημερινής, Δίφωνο, Οδός Πανός, ΠΟΠ+ΡΟΚ κ.α.) Έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 500 συνεντεύξεις με καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια οι συνεντεύξεις του με μουσικούς για τη LIFO θεωρούνται από τις καλύτερες στον ημερήσιο, περιοδικό και ιντερνετικό τύπο.

«Η Ώρα των πενήντα λεπτών» με τον Αντώνη Μποσκοΐτη
και τον Θέμη Ανδρεάδη
Στο πιάνο ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου

Θέατρο «Αγγέλων Βήμα»
Σατωβριάνδου 36, Στάση μετρό «Ομόνοια»
Τηλ. 210 52 42 211
Είσοδος: 10 ευρώ (με προαιρετικό ποτό)

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 21.00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου