Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Στην Puppeteria συνεχίζονται με πολύ μεγάλη επιτυχία οι παραστάσεις κουκλοθέατρου  της οικογένειας Σοφιανού. Ήδη, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του κουκλοθέατρου αγκάλιασαν την Puppetaria και κάθε παράσταση γεμίζει από χαμόγελα και χειροκροτήματα.
Τον Ιανουάριο θα παρουσιαστούν οι  παραστάσεις «Τα μαγικά ξόρκια» και «Ο βασιλιάς βάτραχος».

ΚΥΡΙΑΚΗ   8/01 & ΚΥΡΙΑΚΗ 15/01  
«ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΞΟΡΚΙΑ»
Δύσκολες στιγμές περνάει ο γέρο βασιλιάς, όταν εμφανίζεται ο κακός μάγος Φον Κατσούφιους στο παλάτι. Πώς θα μπορέσουν ο Σκούφης κι ο Φάνης να ξεφορτωθούν τον μάγο και το επικίνδυνο βιβλίο με τα ξόρκια;  Μια πολύ έξυπνη φάρσα που με την βοήθεια των παιδιών θα δώσει την τέλεια λύση.
Διάρκεια: 45’
Ώρα παράστασης 17.00, για παιδιά από 3 ετών και πάνω
Γενική είσοδος 6 ευρώ



ΚΥΡΙΑΚΗ 22/01 & ΚΥΡΙΑΚΗ 29/01  
«Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΒΑΤΡΑΧΟΣ»
Η πριγκίπισσα Χρυσομαλλούσα έχει φτάσει πια σε ηλικία γάμου και ο βασιλιάς την πιέζει να παντρευτεί. Για κείνη, ο γάμος είναι το τελευταίο πράγμα που την απασχολεί. Αγαπά το γέλιο και τα παιχνίδια. Σε έναν από τους περιπάτους της στο μαγεμένο δάσος πέφτει η αγαπημένη χρυσή της σφαίρα μέσα στο πηγάδι. Μέσα από το πηγάδι βγαίνει ο μαγεμένος πρίγκιπας Αλέξης, τον οποίο η κακιά μάγισσα έχει μεταμορφώσει σε βάτραχο. Ο μόνος τρόπος να λυθούν τα μάγια είναι να κλάψει γι' αυτόν η πριγκίπισσα. Πώς θα γίνει όμως αυτό, εφόσον εκείνη δεν κάνει τίποτ' άλλο παρά να γελά; Θα λυθούν τα μάγια μέχρι τη μέρα του γάμου με τη βοήθεια του Σκούφη και των παιδιών;
Διάρκεια: 55’
Ώρα παράστασης 17.00, για παιδιά 4-10 ετών
Γενική είσοδος 6 ευρώ



Περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Για κράτηση τηλεφωνήστε στο 2109328191, είτε επικοινωνήστε με μήνυμα στη σελίδα του fb.
https://www.facebook.com/puppeteria.greece/

PUPPETERIA
Αφροδίτης 5, Νέα Σμύρνη
Τηλ:  210-9328191 (Τρίτη ως Κυριακή 17.00-21.00)
FB page: facebook.com/puppeteria.greece
www.puppeteria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου