Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Κάλεσμα Εθελοντών για το 10o Bob Theatre Festival

Το Bob Theatre Festival γιορτάζει 10 χρόνια ζωής, κατεβαίνει στην Πειραιώς 260, μπαίνει δυναμικά στο Φεστιβάλ Αθηνών και σε προσκαλεί να γίνεις κι εσύ μέρος της μεγαλύτερης γιορτής νεανικού θεάτρου.

Εάν είσαι 18 ετών και άνω, αγαπάς το θέατρο, έχεις διάθεση φεστιβαλική και θέλεις να ζήσεις από κοντά το Bob Theatre Festival, σε περιμένουμε στην ομάδα μας!

Οι θέσεις που θα χρειαστούμε τη βοήθειά σου είναι οι εξής:
-Συνοδός ομάδας
-Υποδοχή κοινού
-Πωλητήριο
-Εμψύχωση/ προτροπή για παιχνίδια-δραστηριότητες
-Marshals: οι μπαλαντέρ μας και με τον πλέον καταλυτικό ρόλο, ο οποίος εξαρτάται από το πρόγραμμα της κάθε ημέρας και τις ανάγκες που θα προκύπτουν
-Προσωπικό Αίθουσας

Η παρουσία σου είναι σημαντική σε όλα τα στάδια του Bob Theatre Festival: προετοιμασίας (15-21/05), διεξαγωγής (22-28/05) και ξεστησίματος (29/05).

Από την πλευρά μας, για να σε ευχαριστήσουμε για το χρόνο και τη διάθεσή σου, σου παρέχουμε τα εξής:
-ελεύθεση είσοδο σε όλες τις παραστάσεις του Bob Theatre Festival,
-δυνατότητα μίας διπλής πρόσκλησης για έναν φίλο σου σε όποια παράσταση του φεστιβάλ επιθυμείς (κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα Παραγωγής),
-μειωμένες τιμές στην κατανάλωση προϊόντων,
-έκπτωση στα προϊόντα merchandising,
-μία μοναδική, συναρπαστική φεστιβαλική εμπειρία που θα θυμάσαι για καιρό.

Στις αρχές Μαΐου θα γίνει μία πρώτη συνάντηση και εκπαίδευση όλων των εθελοντών στους χώρους του Φεστιβάλ, ενώ με τη λήξη του Bob Theatre Festival  θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.



Εάν λοιπόν είσαι πάνω από 18 και θέλεις να γίνεις κι εσύ μέρος του Bob Theatre Festival, συμπλήρωσε τη σχετική αίτηση στο site του Φεστιβάλ ή στείλε μας έως τις 3/5 στο bobtheatrefestival@gmail.com το βιογραφικό, μία φωτογραφία σου, ένα σύντομο (έως 100 λέξεις) κείμενο για ποιο λόγο θέλεις να είσαι εθελοντής και τι θα σε ενδιέφερε να κάνεις καθώς επίσης και τη διαθεσιμότητά σου για το διάστημα 15-29/5.

Για κάθε λεπτομέρεια ή διευκρίνιση που τυχόν χρειαστείς, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας στο  bobtheatrefestival@gmail.com.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ BOB THEATRE FESTIVAL
Χώρος:
Πειραιώς 260, Φεστιβάλ Αθηνών
www.greekfestival.gr

Hμερομηνίες:
22 -28 Μαΐου 2017

Παραγωγή:
AbOvo & 4frontal

Περισσότερες Πληροφορίες:
www.bobfestival.gr & facebook.com/BobTheatreFestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου