Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Το βασίλειο των Χρυσομελισσών της Χρυσηίδας Δημουλίδου

Οι Εκδόσεις Διάπλαση κυκλοφορούν για τους μικρούς αναγνώστες στη σειρά ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΩΝ ΧΡΥΣΟΜΕΛΙΣΣΩΝ τα ανοιξιάτικα παιδικά παραμύθια της Χρυσηίδας Δημουλίδου Ένα ευτυχισμένο βασίλειο και Η επίθεση της Σφήκας  σε εικονογράφηση Νέστορα Ξουρή.

ΧΡΥΣΗΙΔΑ ΔΗΜΟΥΛΙΔΟΥ

ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΩΝ ΧΡΥΣΟΜΕΛΙΣΣΩΝ 1
Ένα ευτυχισμένο βασίλειο

Εικονογράφηση: Νέστορας Ξουρής

Η άνοιξη είναι η περίοδος που η φύση αναγεννάται, γεμίζει από χρώματα και η στρατιά των Χρυσομελισσών από το βασίλειό της, μεθυσμένη από τα αρώματά προσπαθεί να την κατακτήσει.

Έτσι λοιπόν... μια φορά κι ένα καιρό, σε μια κοιλάδα γεμάτη λουλούδια, στο βασίλειο των Χρυσομελισσών, κυβερνούσε η καλή και δίκαια βασίλισσα Μελισσόφη και ο λαός ήταν πολύ ευτυχισμένος.
Μια μέρα βρήκαν μισοπεθαμένη στον χιονιά τη Σφήκα και την περιμάζεψαν, κι εκείνη έγινε η πιστή ακόλουθος και οικονόμος της βασίλισσας.
Κανείς όμως δεν κατάλαβε πόσο μοχθηρή ήταν και πως ο αληθινός σκοπός της ήταν να κλέψει τον θρόνο από τη Μελισσόφη και να αρπάξει τον θησαυρό του βασιλείου.
Κι όταν μια μέρα η βασίλισσα αρρώστησε βαριά, η Σφήκα αποφάσισε να πραγματοποιήσει τα σκοτεινά σχέδιά της…

ISBN 978-960-567-070-2
Τιμή : 13,00€

ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΩΝ ΧΡΥΣΟΜΕΛΙΣΣΩΝ 2
Η επίθεση της Σφήκας

Εικονογράφηση: Νέστορας Ξουρής

Η Σφήκα είναι πλέον η νέα βασίλισσα των Χρυσομελισσών. Ο λαός υποφέρει κάτω από τη βασιλεία της, γιατί τους αναγκάζει να δουλεύουν ολημερίς για να απολαμβάνει εκείνη πλούτη και πολυτέλειες.
Στο μεταξύ η πραγματική διάδοχος του βασιλείου και εγγονή της Μελισσόφης, η πανέμορφη Μελίσσα, μεγαλώνει σαν απλή εργάτρια, χωρίς να γνωρίζει ούτε και η ίδια την πραγματική της ταυτότητα. Με τον αγαπημένο της Μελισσινό και ένα άλλο ζευγάρι φίλων, αποφασίζουν να δραπετεύσουν από το βασίλειο και να ζήσουν μαζί κάπου αλλού.
Όταν όμως η Σφήκα αντιλαμβάνεται τη φυγή τους, τρελή από θυμό διατάζει να τους φέρουν πίσω με κάθε τρόπο…

ISBN 978-960-567-071-9
Τιμή : 13,00€

Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
Καραΐσκος Κυριάκος
ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ 76 10680   ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ:210-3808455 FAX: 2103808445
 e-mail:info@diaplasibooks.gr
www.diaplasibooks.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου