Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Re-union μετά θάνατον στο El Convento del Arte

Λίγο πριν Πιάσουμε τον Μάη,
Πιάνουμε τον Δολοφόνο @ El Convento Del Arte
Re-union Μετά Θάνατον
21.30

Έχετε καλλιεργημένο αστυνομικό δαιμόνιο; Διαθέτε άφθονο χιούμορ; Σας αρέσει το θέατρο και.. το καλό φαγητό; Θεωρείτε αξεπέραστη τη δεκαετία του ογδόντα; Εάν ναι, το «Re-union μετά θάνατον» σας περιμένει και αυτή την Κυριακή στο στο El Convento Del Arte για μία γευστική και θεατρική εμπειρία γεμάτη μυστήριο, ίντριγκα, έρωτα και… άφθονο γέλιο μετά φαγητού και οίνου!
Οι Γιάννης Σαρακατσάνης, Μάνος Κανναβός, Αλεξάνδρα Ούστα, Μαρία Μπαλούτσου, Χρήστος Πίτσας και Σωσώ Χατζημανώλη σας περιμένουν να πιάσετε… όχι το Μάη, αλλά το Δολοφόνο!

Λίγα λόγια για το Re-union μετά θάνατον!
Οι απόφοιτοι της τάξης του ’87 σε μια αμερικάνικη κωμόπολη κάνουν Reunion, 30 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους. Το Reunion, όμως, παίρνει μια παράξενη τροπή καθώς οι συμμαθητές βρίσκονται παγιδευμένοι στη σκιά ενός εγκλήματος που δεν γνώριζαν καν ότι συνέβη!
Ένα κλασικό αμερικάνικο σχολείο και ο κόσμος των 80’s σας περιμένουν να έρθετε, να εξετάσετε τα στοιχεία, να ανακρίνετε τους υπόπτους και, φυσικά, να βρείτε το δολοφόνο!

Κι όλα αυτά, ενώ απολαμβάνετε το υπέροχο μενού του El Convento Del Arte, που επιμελείται ο Σεφ Μιχάλης Ντουνέτας!

Ταυτότητα Παράστασης
Κείμενο, Σκηνοθεσία: Γιάννης Σαρακατσάνης
Κοστούμια: Βασιλική Σύρμα
Παραγωγή: Βρες τον Δολοφόνο

Ερμηνεύουν:  Γιάννης Σαρακατσάνης, Μάνος Κανναβός, Μαρία Μπαλούτσου, Αλεξάνδρα Ούστα, Χρήστος Πίτσας, Σωσώ Χατζημανώλη

Τι γίνεται σε ένα θεατρικό δείπνο μυστηρίου;
Ενώ εσείς απολαμβάνετε με την παρέα σας το φαγητό ή το ποτό σας, παρακολουθείτε ένα θεατρικό δρώμενο κατά την διάρκεια του οποίου κάποιος πρόκειται να δολοφονηθεί. Εσείς το παίζετε... ντετέκτιβ: αξιολογείτε τα ενοχοποιητικά στοιχεία, λύνετε γρίφους και ανακρίνετε τους υπόπτους.
Ο ρόλος των υπόπτων παίζεται από επαγγελματίες ηθοποιούς, οι οποίοι έρχονται κοντά σας, αυτοσχεδιάζουν και απαντούν αυθόρμητα σε ό,τι εσείς τους ρωτάτε, προκαλώντας γέλιο και ξεκαρδιστικές καταστάσεις.
Στο τέλος, βασισμένοι στο αστυνομικό σας δαιμόνιο, θα προσπαθήσετε να λύσετε το μυστήριο και να ξεσκεπάσετε τον ένοχο!
Μετά την επιτυχία των παραστάσεων «Η Μαφία δεν κοιμάται ποτέ», «Cabaret D’Or: Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός», «Το Άγιο Έγκλημα», «Σκοτώνουν τον Έρωτα Όταν γεράσει» και «Το Τελευταίο Πανέρι», η εταιρία «Βρες τον Δολοφόνο» παρουσιάζει το έκτο κατά σειρά δείπνο μυστηρίου: «Reunion μετά Θάνατον».
Περισσότεροι από 10.000 θεατές έχουν δώσει το παρών, προσπαθώντας να εξιχνιάσουν… το μυστήριο απολαμβάνοντας το δείπνο τους! Εσείς;

Στοιχεία Παράστασης:
Ημέρες και Ώρες παραστάσεων: Κάθε Κυριακή στις 21.30|| έως και τις 14/5
Διάρκεια: 2,5 ώρες

Χώρος: El Convento Del Arte, Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο (πλησίον Μετρό Μεταξουργείο).
Είσοδος: 16 ευρώ με κρασί/μπύρα ή αναψυκτικό, 26 ευρώ με δείπνο.
Κρατήσεις: 6943 770690 ή info@vrestondolofono.gr

Πληροφορίες παραστάσεων: http://vrestondolofono.gr/category/live-deipno-mystiriou

Προπώληση Εισιτηρίων:
https://www.viva.gr/tickets/theater/el-convento-del-arte/reunion-meta-thanaton/

Η ιδέα!
Η παραγωγός εταιρεία «ΒΡΕΣ τον ΔΟΛΟΦΟΝΟ» ειδικεύεται στη διοργάνωση διαδραστικών παραστάσεων μυστηρίου υψηλής ποιότητας για ενήλικες και παιδιά από το 2013. Οι διαδραστικές παραστάσεις μυστηρίου είναι ιδανικές και για εταιρείες που αναζητούν μια καινοτόμο και πρωτοποριακή δραστηριότητα teambuilding για τα στελέχη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου