Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Sold out η συναυλία της Φωτεινής Δάρρα στην αίθουσα Φ.Σ «Παρνασσός»

Κατάμεστη από κόσμο ήταν για μία ακόμα φορά η αίθουσα Φ.Σ «Παρνασσός» το Σάββατο 8 Απριλίου στη συναυλία της Φωτεινής Δάρρα.

Η μοναδική ερμηνεύτρια, συνοδευόμενη από κορυφαίους μουσικούς τραγούδησε με πάθος και ευγένεια ψυχής μερικά από τα ωραιότερα ελληνικά και ξένα τραγούδια σε μια συναυλία που έγινε sold out. Το κοινό απόλαυσε κάθε στιγμή της βραδιάς και έδειξε την αγάπη του στην ερμηνεύτρια με το χειροκρότημά του, που την κράτησε στη σκηνή για δύο συνεχόμενα encore! Τα τελευταία τραγούδια της συναυλίας τραγούδησε σύσσωμη η αίθουσα μαζί της! Αμέσως μετά τη συναυλία ο κόσμος παρέμεινε στην αίθουσα για να συναντήσει από κοντά την αγαπημένη καλλιτέχνιδα!!

Τη συναυλία παρακολούθησαν: ο Μίμης Πλέσσας και η Λουκίλα Καρρέρ, o Δημήτρης Παπαδημητρίου, o Γιώργος Καλούδης (Πρόεδρος της «Συμμαχία για την Ελλάδα»), ο Γιάννης Ρούντος (διευθυντής της Interamerican),ο δημοσιογράφος Γιάννης Σκάλκος, ο σκηνοθέτης Ηλίας Μαλανδρής, ο Αντώνης Γερασίμου πρόεδρος της ΙΤΑ, η Χαρά Λεμπέση σχεδιάστρια μόδας, ο Κρικόρ Τσακιτζιάν δημοσιογράφος, η Πόπη Γιαννάκου συγγραφέας κ.α

Έπαιξαν οι μουσικοί:
Γιώργος Παπαχριστούδης:πιάνο και ενορχήστρωση
Δημήτρης Τσάκας: σοπράνο σαξόφωνο
Κώστας Κωνσταντίνου:Κοντραμπάσο

Συνεργάστηκαν:
Ηχοληψία: Δημήτρης Μπουρμπούλης
Φωτισμοί: Γιάννης Μανιατάκος
Επικοινωνία: Μαίρη Βιντιάδου
Παραγωγή: Cricos Productions

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου