Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Η Φωτεινή Δάρρα στο Βεάκειο για την Παγκόσμια ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Για ένα πολύ ξεχωριστό σκοπό τραγούδησε η Φωτεινή Δάρρα στο κατάμεστο Βεάκειο Θέατρο την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών. Η Φωτεινή Δάρρα και οι εκλεκτοί μουσικοί της, μαζί με το συγκρότημα του ΚΕΘΕΑ ΄΄ ΧΟΡΔΕΣ΄΄ παρουσίασαν ένα εξαιρετικό μουσικό θέαμα που χειροκροτήθηκε θερμά από το κοινό. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση
και έστειλε το δικό της μήνυμα  για την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών και για το έργο του Συλλόγου Οικογενείας ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ .

Η Βραδιά ξεκίνησε με τα παιδιά του συγκροτήματος ΄΄ΧΟΡΔΕΣ΄΄ την παράσταση όμως έκλεψε με τα ποιοτικά τραγούδια της η Φωτεινή Δάρρα που τραγούδησε αφιλοκερδώς για τον σύλλογο. Η χαρακτηριστική, με την μοναδική ευαισθησία, φωνή της έχει συνδεθεί με πολλά από τα πλέον αξιόλογα και αγαπημένα τραγούδια της ελληνικής και ξένης δισκογραφίας και η καθηλωτική αέρινη αλλά και δυναμική σκηνική της παρουσία ταξίδεψε το κοινό σε μοναδικούς μουσικούς κόσμους πλούσιους σε ήχους και εικόνες.Η βραδιά έκλεισε με την μελωδική συνύπαρξη  στην σκηνή της Φωτεινής και των παιδιών του συγκροτήματος ΄΄ΧΟΡΔΕΣ΄΄ σκορπώντας έντονη συγκίνηση και αποσπώντας θερμά χειροκροτήματα από το εκστασιασμένο κοινό που δεν άφηνε την Φωτεινή να κατέβει από την σκηνή !!!

Επόμενoi σταθμοί της καλοκαιρινής περιοδείας της Φωτεινής Δάρρα είναι την Δευτέρα 7 Αυγούστου στην Σίφνο, την Παρασκευή 18 Αυγούστου στην Κάσο, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στην Σαντορίνη στα πλαίσια του Φεστιβάλ IFESTIA. Θα ακολουθήσει η Μύκονος, το Κηποθέατρο Παπάγου, η Σύρος και άλλοι προορισμοί που θα ανακοινωθούν σύντομα !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου