Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Αττίκ, μια ζωή χειροκροτήματα

Η ζωή και το έργο του Αττίκ μεταφέρεται στη σκηνή, με τη μουσικοθεατρική παράσταση «Αττίκ, μια ζωή χειροκροτήματα «. Ο αττίκ υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους εκφραστές του ελληνικού ελαφρού τραγουδιού στις αρχές του 20ού αιώνα.  Η παράσταση σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Λιακόπουλου και πρωταγωνιστές τους Δημήτρη Κίκλη,Γεωργία Σιακαβάρα,Γιούλη Κεφαλά και Σπύρο Μπονβιάτζιο, κάνει επίσημη πρεμιέρα στο «Cats» την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στις 20.45

Το κοινό θα ταξιδέψει στην θρυλική Μάντρα, τραγουδώντας συντροφιά με τη Δανάη, τη Σούρα, τη Μαρίκα και όλες τις γυναίκες που καθόρισαν τη ζωή του μεγάλου τραγουδοποιού, με κορυφαία τη μάνα του, παντοτινή και μόνιμη φιγούρα στη ζωή του. Η παράσταση παρουσιάζεται σε κείμενο Άγγελου Ανδρεόπουλου.
Για μια ζωή γεμάτη έρωτα και χειροκρότημα μιλάει ο πρωταγωνιστής που ερμηνεύει τον Αττίκ, Δημήτρης Κίκλης.»Ο Αττίκ φέρνει το ρομαντισμό και τη φινέτσα που λείπει τόσο στις μέρες μας από την τέχνη. Και είναι το μεγαλύτερο δώρο», δηλώνει.

«Έκλαψα για να γράψω, έγραψα για να τραγουδήσω και τραγούδησα για να ζήσω» : «Αυτή τη φράση κρατώ από τον Αττίκ που δείχνει τον άνθρωπο, τον καλλιτέχνη που έζησε τη ζωή του με Πάθος», σημειώνει ο σκηνοθέτης Αλέξανδρος Λιακόπουλος.

Ταυτότητα παράστασης

Κειμενογράφος : Άγγελος Ανδρεόπουλος
Σκηνοθέτης : Αλέξανδρος Λιακόπουλος
Πρωταγωνιστές: Δημήτρης Κίκλης,Γεωργία Σιακαβάρα,Γιούλη Κεφαλά,Σπύρος Μπονβιάτζιο

Info
CATS
Θησείου 7, Μοναστηράκι
Τηλ. Κρατήσεων
2103227752

Ημέρες και ώρες παραστάσεων
Κυριακή 18.45
Τετάρτη 20.45

Είσοδος 12 ευρώ με κρασί ή μπύρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου