Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

«Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου: Ανατομία Εγκλήματος και Τρόμου»

Ο μη κερδοσκοπικός, πολιτιστικός και επιμορφωτικός σύλλογος «The Basement», υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας και σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες διακίνησης ταινιών στο κόσμο, διοργανώνει για πρώτη φορά το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου: Ανατομία Εγκλήματος και Τρόμου (Anatomy: Crime & Horror International Film Festival), που θα πραγματοποιηθεί από την Κυριακή 29 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, με ελεύθερη είσοδο στον Δημοτικό Κινηματογράφο Καλλιθέας Καλυψώ (Γρ. Λαμπράκη & Καλυψούς, Καλλιθέα, τηλ.: 2109510909).

Οι προβολές ξεκινούν καθημερινά στις 5 μ.μ. και διαρκούν έως τις 11.30 μ.μ., ενώ για την Παρασκευή 3/11 και το Σάββατο 4/11 έχουν προγραμματιστεί επιπλέον μεταμεσονύκτιες προβολές.

Θα προβληθούν 134 ταινίες - μικρού και μεγάλου μήκους - από 36 χώρες.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ταινίες τρόμου (horror), αστυνομικές (crime), φαντασίας και επιστημονικής φαντασίας (fantasy & sci fi), κινουμένων σχεδίων (animation), πειραματικές (experimental), τεκμηρίωσης (documentary) καθώς και  μουσικές - χορευτικές. Οι περισσότερες από αυτές προβάλλονται σε πανελλαδική πρεμιέρα ενώ κάποιες άλλες για πρώτη φορά στην Ευρώπη και τον κόσμο. Στην πλειονότητά τους έχουν αποσπάσει σημαντικά βραβεία σε διεθνή διαγωνιστικά φεστιβάλ.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Την τελετή έναρξης θα κηρύξει ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Δημήτριος Κάρναβος.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Γεώργιο Τσονωνά στο anatomyfilmfest@gmail.com  ή στο τηλ: 6979672445

http://anatomyfest.weebly.comhttps://www.facebook.com/anatomyfest/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου