Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

"Η Αυτοκρατορία του Φεγγαριού: Η Καρδιά του Δαίμονα' του Γιώργου Αγγελίδη

Οι Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή και ο συγγραφέας Γιώργος Αγγελίδης παρουσιάζουν το νέο βιβλίο φαντασίας,
με τίτλο "Η Αυτοκρατορία του Φεγγαριού: Η Καρδιά του Δαίμονα".
Πρόκειται για το πρώτο μέρος τριλογίας του φανταστικού.

Από το οπισθόφυλλο...
Μια προφητεία κρυμμένη στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης.
Ένα αεροπλάνο που εξαφανίζεται δίχως ίχνος.
Μια συνωμοσία σφυρηλατημένη στις σκιές.
Κι εκείνος.

Ο Άλφρεντ είναι ένας έφηβος όπως όλοι οι άλλοι. Ή τουλάχιστον αυτό νομίζει, μέχρι που τα πάντα καταστρέφονται μέσα μόλις σε μια στιγμή. Ο πατέρας του βρίσκεται νεκρός, η μητέρα του δολοφονείται και ο αδερφός πέφτει θύμα απαγωγής. Κι ο Άλφρεντ είναι ο μόνος που μπορεί να τον σώσει. Πώς όμως; Τι πρέπει να κάνει; Τι μπορεί να κάνει όταν ανακαλύπτει πως τίποτε δεν είναι όπως πίστευε; Πως τίποτε δεν είναι τυχαίο. Όλα αποτελούν μέρος ενός σχεδίου. Ενός σχεδίου που έχει παραμείνει μυστικό μέσα στους αιώνες. Ενός σχεδίου που είτε θα σώσει τον κόσμο είτε θα οδηγήσει στο χαμό του. Ένα ξέρει μονάχα. Αυτό που του είπαν. Όλες οι απαντήσεις που αναζητά τον περιμένουν εκεί. Σε μια πανάρχαια Αυτοκρατορία κρυμμένη στο εσωτερικό της Σελήνης. Στην Αυτοκρατορία του Φεγγαριού.

Δείτε περισσότερα για το βιβλίο εδώ.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα...
Ο Γιώργος Αγγελίδης γεννήθηκε το 1995 στην Αθήνα, όπου και αποφοίτησε από το τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση στη Λογοτεχνία και τον Πολιτισμό.
Από πολύ μικρός ανακάλυψε τη λατρεία του για την ανάγνωση και όχι πολύ αργότερα την κλίση του στη λογοτεχνία. Σε ηλικία δεκατεσσάρων ετών ξεκίνησε τη συγγραφή του πρώτου του ολοκληρωμένου λογοτεχνικού έργου, της παρούσας τριλογίας, την οποία ολοκλήρωσε σε ηλικία δεκαεννέα ετών.
Το 2015 εξέδωσε το πρώτο του έργο, την «Καρδιά του Δαίμονα», αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές ενώ το 2016 συμμετείχε με διηγήματά του σε δύο λογοτεχνικές συλλογές. Το 2017 υπέγραψε το σενάριο της δημοφιλούς παράστασης ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ, η οποία απέσπασε το βραβείο κοινού στα 6α Queer Theater Awards.

Μία δημιουργία των Πρότυπων Εκδόσεων Πηγή
Με την εμειρία των Εκδόσεων i Write
www.pigi.gr | 2311 27 28 03 | info@pigi.gr

Βρείτε μας στο Facebook

Δείτε περισσότερα για τις εκδόσεις εδώ
Δείτε περισσότερα για την εκτύπωση εδώ.

Copyright © 2017, Εκδόσεις iWrite All rights reserved.
iWrite | Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή | Δαιδάλεος
Κωλέττη 15, Τ.Κ 10681, 2110126900, Αθήνα
Φιλίππου 49, Τ.Κ 54634, 2311 27 28 03, Θεσσαλονίκη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου