Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

"De-Lovely Mr Porter" στο Τρένο στο Ρουφ

Οι “The Jazz Express” έκαναν στέκι τους τα Σαββατόβραδα το Μουσικό Βαγόνι Orient Express με sold out παραστάσεις, εδώ και τρία χρόνια. Φέτος, για τέταρτη χρονιά και με αφορμή τα είκοσι χρόνια καλλιτεχνικής προσφοράς του Τρένου στο Ρουφ, επιλέγουν να τιμήσουν τη μοναδική μουσική κληρονομιά ενός από τους σημαντικότερους συνθέτες / τραγουδοποιούς της σύγχρονης αμερικάνικης μουσικής, του Cole Porter.

Ο διάσημος συνθέτης, ανάμεσα σε μια περιπετειώδη ζωή που θυμίζει αρχαία τραγωδία και θυελλώδεις έρωτες, έγραψε μελωδίες εκπληκτικά διαχρονικές και δημιούργησε ένα τεράστιο μουσικό έργο. Έγραφε και τη μουσική και τον στίχο, πράγμα αρκετά σπάνιο καθώς οι περισσότεροι συνθέτες της εποχής του συνεργαζόταν με στιχουργούς.To προσωπικό του ύφος, ένα μείγμα αισθησιασμού, σπιρτάδας και εσωτερικότητας έγινε γρήγορα αγαπητό και αναγνωρίσιμο και η θριαμβευτική επιτυχία των έργων του άφησε εποχή στη μουσική σκηνή του  Μπρόντγουεϊ.

Λάτρεις του οι “The Jazz Express” ετοίμασαν για τους επιβάτες του Μουσικού Βαγονιού μια μουσική μεταφορά της ομώνυμης ταινίας – βιογραφίας του Cole Porter, που γυρίστηκε το 2004 με πρωταγωνιστή τον Kέβιν Κλάιν, με όλα τα αγαπημένα τραγούδια και τις μελωδίες που ανοίγουν τον δρόμο της καρδιάς μας σε μεγάλες αγάπες και παθιασμένους έρωτες.

Οι “The Jazz Express” είναι: Μάρκος Παπασηφάκις κιθάρα, φωνή / Μάνος Αθανασιάδης πιάνο, φωνή / Μαντώ Παναγιωτάκη φωνή / Κώστας Κωνσταντίνου κοντραμπάσο

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Μουσικό Βαγόνι Orient Express
κάθε Σάββατο στις 21:30
Πρεμιέρα 4/11/2017
Γενική Είσοδος 12€
Ηλεκτρονική προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/music/treno-sto-rouf/de-lovely-mr-porter/

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ-ΘΕΑΤΡΟ «το Τρένο στο Ρουφ»
Τηλ. 210 5298922 / 6937 604988
καθημερινά (εκτός Δευτέρας) 10.00–14.00 & 18.00–22.00
Σιδηροδρομικός & Προαστιακός Σταθμός Ρουφ, επί της Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως
10’ με τα πόδια από το ΜΕΤΡΟ Κεραμεικός
Free Wi-Fi / Δωρεάν Parking

Αμαξοστοιχία - Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ
www.totrenostorouf.gr
www.facebook.com/To-Treno-sto-Rouf-railway-carriage-theatre
https://twitter.com/ToTrenoStoRouf
https://instagram.com/ToTrenostoRouf


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου