Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Θα Βγω από τ’ Αυγό: H επιτυχημένη βρεφική παράσταση επιστρέφει για 3 χρονιά

Η παράσταση καταφέρνει έναν… άθλο για τις συγκεκριμένες ηλικίες: να κερδίσει το ενδιαφέρον των μικρών θεατών από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Γωγώ Καρκάνη/ELLE

Αν θέλετε να κάνετε ένα ξεχωριστό πράγμα για το μωρό σας, τότε να κάνετε αυτό. Μυρτώ Κάζη/giatimama.gr

Μπορεί ακόμη να μην λέμε: «Η παράσταση που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές» αλλά σίγουρα δύο μωρο-φουρνιές τις έχει μυήσει με επιτυχία στο μαγικό κόσμο του θεάτρου. Και σκοπεύει να συνεχίσει να το κάνει. Το «Θα Βγω από τ’ Αυγό» επιστρέφει για τρίτη χρονιά, από το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, στο θέατρο Άβατον.
Αποκλειστικά για βρέφη 
Σ’ αυτήν την παράσταση, οι θεατές θηλάζουν, ίσως δεν έχουν πει καν την πρώτη τους λέξη, μπορεί ακόμη να μην έχουν σταθεί στα πόδια τους. Ξέρουν όμως να ακούν, να πιάνουν, να αισθάνονται, να εκδηλώνουν τη χαρά και τη δυσαρέσκειά τους χωρίς δεύτερες σκέψεις… Είναι το πιο απαιτητικό κοινό του κόσμου όλου. Όμως αξίζει να δώσεις τα πάντα για να τους ικανοποιήσεις! 

Αυτό σκοπεύει να κάνει για τρίτη χρονιά η ομάδα “Anumati” μέσα από την ειδικά σχεδιασμένη για μωρά 4 έως και 18 μηνών παράσταση «Θα Βγω από τ’ Αυγό». 
Οι μικροί- οι πολύ μικροί- θεατές θα ταξιδέψουν σ’ ένα κόσμο παραμυθένιο, με την πολύτιμη βοήθεια του Λευτέρη, ενός νεογέννητου περιστεριού που κάνει τα πρώτα του… φτερουγίσματα εξερεύνησης, αναζητώντας την ευτυχία και την αγάπη.

Δείτε το τρέιλερ για να πάρετε μια ιδέα. Μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ

Η παράσταση είναι 45 λεπτά, στη διάρκεια των οποίων βρέφη και γονείς μοιράζονται μια μοναδική διαδραστική εμπειρία. Οι άρτια εκπαιδευμένοι περφόρμερ δημιουργούν ένα ασφαλές περιβάλλον για τα μωρά. Επιστρατεύουν στοχευμένα οπτικά ερεθίσματα, σχήματα, ήχους, μουσική, χρώματα και φυσικά την κίνηση, ώστε να διασκεδάσουν τους μικρούς θεατές, αλλά και να ενεργοποιήσουν τις αισθήσεις τους. Να αυξήσουν την παρατηρητικότητα τους, να διεγείρουν την φαντασία τους, να τα βοηθήσουν να αλληλεπιδράσουν με το περιβάλλον, με το καινούριο τους «σπίτι» που είναι απείρως μαγικότερο και σίγουρα πιο σύνθετο από τη ζεστή, οικεία κοιλιά της μαμάς τους.

Ταυτότητα Παράστασης: 
Τίτλος: Θα Βγω από τ’ Αυγό 
Εμπνευσμένο από το παραμύθι «Ο Λευτέρης, ένα περιστέρι δίχως ταίρι» της Μαρίνας Πλεμμένου 
Ιδέα-Σκηνοθεσία: Ομάδα Anumati 
Μουσική: Δάφνη Φαραζή 
Σκηνικά-Κουστούμια: Χριστίνα Κωστέα 
Φωτογραφίες-Αφίσα: Νίκος Καρανικόλας 
Παίζουν: Νάντια Δαλκυριάδου, Ειρήνη-Σαλάμ Αμπουμόγλι , Σάρα Τοσκάνο 

Διάρκεια: 45 λεπτά 
Έναρξη: 21 Οκτωβρίου 
Έως: Τέλος Δεκεμβρίου 
Παραστάσεις κάθε Σάββατο στις 10:30, 12:00 και 13:30 
Εισιτήρια: 15 ευρώ (1 γονιός και μωρό), 20 ευρώ (2 γονείς και μωρό) 
Θέατρο Άβατον, Ευπατριδών 3 Γκάζι, μετρό Κεραμεικός 
Πληροφορίες-Κρατήσεις: 210-3412689, www.theatroavaton.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου