Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Kulamacus The Band στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς-Μουσική Θεατρική Σκηνή

Ο Πολυχώρος Πολιτισμού Αθηναΐς – Μουσική Θεατρική Σκηνή, παρουσιάζει το συγκρότημα Kulamacus  για μια μοναδική συναυλία το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 22:30.

Η ζωντανή εμφάνιση του συγκροτήματος Kulamacus δεν είναι απλά μία μουσική συναυλία. Πρόκειται για μία μουσική εμπειρία στην οποία κυρίαρχα στοιχεία είναι ο ρυθμός, η θετική ενέργεια και ο χορός. Ως εκ τούτου, για όποιον δεν γνωρίζει, αντί να περιγράψουμε την ίδια τη μπάντα, πιο εύστοχο να περιγράψουμε το τί δημιουργεί η μουσική της μπάντας, στους παρευρισκόμενους.

Αν λοιπόν επιθυμείτε να βιώσετε τη χαρά, την ελευθερία, την απόδραση, την ζωντάνια και την έκφραση του πάθους μέσω μίας μοναδικής μουσικής μέθεξης, αυτή η συναυλία είναι κάτι που σας ενδιαφέρει.

Το ίδιο το συγκρότημα υποστηρίζει πως έχει ως σκοπό με τα τραγούδια του να κάνει κάθε φορά τους παρευρισκόμενους να χορεύουν και να τραγουδάνε σαν να είναι η τελευταία μέρα της ανθρωπότητας. Και πιστέψτε μας το καταφέρνουν. Δημιουργώντας όχι fans, αλλά φίλους.

Γνωστές επιτυχίες και μελωδίες, αναπαραχθείσες διαμέσου μίας μουσικής καλοδουλεμένης μπάντας, αποκτούν νέα υπόσταση στην οποία δεν χωρούν ταμπέλες. Είναι swing, είναι rock, είναι pop, είναι jazz, είναι με απλά λόγια… καλή μουσική.

Με πρώτη ύλη τραγούδια γνωστά και αγαπημένα, καθώς και κάποια της προσωπικής τους δισκογραφίας, οι Kulamacus έρχονται αυτή τη φορά στην Αθηναΐδα (Καστοριάς 34 Βοτανικός) το Σάββατο 4 Νοεμβρίου για μία ακόμα εμφάνιση, λίγο πριν την κυκλοφορία του δεύτερου προσωπικού τους album. Στο πλευρό τους θα βρίσκεται ο ταλαντούχος Αδάμ Τσαρούχης, ο οποίος «άλλοτε Jazzy και άλλοτε ρετρό» θα συνεισφέρει και αυτός με τη σειρά του στο αποτέλεσμα της θετικής ενέργειας.

Μια βραδιά δώρο στον εαυτό σας και στους οικείους σας. Γιατί η καλή μουσική πέρα από έκφραση είναι και θεραπεία της ψυχής. Ζήστε την εμπειρία…

Τους Kulamacus απαρτίζουν οι: 
•    Αιμιλία Φασιλή (φωνή)
•    Γιάννης Συνοδινός (ντραμς)
•    Πάνος Κουτσουβέλης (κιθάρα)
•    Λουκάς Νίκου (μπάσο)
•    Γρηγόρης Έξαρχος (τενόρο σαξόφωνο)
•    Μάρκος Καραβάς  (άλτο σαξόφωνο)

Official Site: http://www.kulamacus.gr/
Official Facebook Page: https://web.facebook.com/

Artwork bu Ultragrim

Σάββατο 4 Νοεμβρίου
Ώρα έναρξης: 22:30
Τιμή εισιτηρίου: 10€ (χωρίς ποτό)

Πολυχώρος Πολιτισμού Αθηναΐς-Μουσική Θεατρική Σκηνή
Καστοριάς 34-36, Βοτανικός
Τηλέφωνο ταμείου-κρατήσεις: 210 3480080
Ώρες ταμείου: 10.00-13.00 & 17.00-22.00

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου