Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Dimitri Kopsis "Lunatic"

Ο DIMITRI KOPSIS είναι το... “new entry” στην αγγλόφωνη, ελληνική μουσική σκηνή!

Σε ηλικία μόλις 17 ετών, πριν καν ενηλικιωθεί, μας συστήνεται με μία adult μπαλάντα που κινείται στην εναλλακτική pop-rock σκηνή. Το πρώτο του single με τίτλο "LUNATIC"  στο οποίο γράφει τους στίχους, τη μουσική και το ερμηνεύει ο ίδιος, είναι εδώ και εκφράζει μέσα από το δικό του πρίσμα τον έρωτα.

Παρακολουθώντας και θαυμάζοντας σπουδαία ονόματα της διεθνούς και της εγχώριας μουσικής σκηνής, ο DIMITRI KOPSIS συνθέτει pop-ballads έχοντας επιρροές από δημιουργούς όπως ο  Εd Sheeran,  η Adele, η Sia, o Shawn Mendes.

Όλα ξεκίνησαν από ένα  πιάνο στην αίθουσα μουσικής του σχολείου του στα Χανιά, το οποίο του προσέλκυσε το ενδιαφέρον και κάπως έτσι ξεκίνησε να πειραματίζεται με τη μουσική στο δικό του ηλεκτρικό πιάνο, γράφοντας παράλληλα και στίχους. Πριν καν ξεκινήσει να διδάσκεται πιάνο και τραγούδι, άρχισε να εκφράζει μέσα από τη μουσική δημιουργία τις σκέψεις και τα συναισθήματά του με ένα «βάθος» πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό.

Το "LUNATIC" είναι το αποτέλεσμα της «καλλιτεχνικής ανησυχίας» του DIMITRI KOPSIS  με αφορμή μια ερασιτεχνική ταινία που γυρίστηκε στα Χανιά καθώς και της συνεργασίας του με σημαντικούς επαγγελματίες της μουσικής που διέκριναν αμέσως το ταλέντο του, τον εμπιστεύθηκαν και συνεργάστηκαν μαζί του στο πρώτο του δημιουργικό βήμα.

To single “LUNATIC” κυκλοφορεί από την PROSPERO. Η PROSPERO δραστηριοποιείται από το 2000 στην οργάνωση συναυλιών και στο management καλλιτεχνών. Για πρώτη φορά παρακινούμενη από το ταλέντο ενός  πολύ νέου δημιουργού , που ακόμα δεν έχει κλείσει τα δεκαοχτώ του χρόνια,  \ του  DIMITRI KOPSIS υποστηρίζει και δισκογραφικά και προτείνει στην ελληνική αγορά ένα διαφορετικό μουσικό άκουσμα με αγγλικό στίχο και ιδιαίτερη ερμηνευτική ευαισθησία και μουσικότητα. Το “LUNATIC”  είναι το πρώτο  του single το οποίο προαναγγέλει μία ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά που θα ακολουθήσει και με την οποία θα παρουσιαστεί στο ελληνικό κοινό.

Μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό υλικό του DIMITRI KOPSIS ΕΔΩ.

Μπορείτε να βρείτε το Lunatic σε WAV & MP3 ΕΔΩ
Δείτε το εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=yKL6TP_hYZg

INFO

DIMITRI KOPSIS
LUNATIC
Μουσική - Στίχοι - Ερμηνεία: Δημήτρης Κόψης
Ενορχήστρωση: Αντώνης Παλαμάρης & MLI (Μάριος Λαζ Ιωαννίδης)
Παραγωγή, Ηχογράφηση, Μίξη & Mastering: MLI στο MusicRoom Studio
Συμπαραγωγή: Αντώνης Παλαμάρης
Κιθάρες, Ηλ. Μπάσο, Φωνητικά: MLI
Πιάνο: Αντώνης Παλαμάρης
Drums: Τόλης Γούλας
Τα drums ηχογραφήθηκαν στο Soundflakes Studio από τον Νίκο Παπαδόπουλο

Photo Credits: Γιάννης Μπουρνιάς
Artwork: Kωνσταντίνος Γεωργαντάς
Video: Νικόλας Οικονομίδης
Management - Παραγωγή : PROSPERO – Κατερίνα Σταματάκη
Digital Distribution: DIGITAL MINDS

Follow Dimitri Kopsis
FACEBOOK
INSTAGRAM
TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΑ ΜΕDIA

Χαρά Ζούμα
Σέμη Ψιλογιάννη
Ελένη Γιαννοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου