Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Μανώλης Μητσιάς και Βασίλης Σκουλάς για πρώτη φορά μαζί!

Μανώλης Μητσιάς και Βασίλης Σκουλάς για πρώτη φορά μαζί!
"Μαύρο πουκάμισο"

Για πρώτη φορά ο Μανώλης Μητσιάς και ο Βασίλης Σκουλάς συνυπάρχουν σε ένα τραγούδι με τίτλο "Μαύρο πουκάμισο" συμπληρώνοντας ο ένας τον άλλον! Ο λόγος αυτής της σπάνιας συνύπαρξης είναι το συγκρότημα ή μάλλον καλύτερα μία ομάδα φίλων μουσικών και όχι μόνο, οι ΕΤΕΡΟΝΗΜΙΣΥ.

Οι ΕΤΕΡΟΝΗΜΙΣΥ κυκλοφόρησαν πρόσφατα το καινούργιο  τους cd από την Panik Platinum με αξιόλογες συμμετοχές τραγουδιστών όπως οι Σταύρος Σιόλας, Σαββέρια Μαργιολά, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Λευτέρης Ελευθερίου, Ματθίλδη Μαγγίρα, Γιάννα Βασιλείου, Νίκος Στρατάκης, Μάγδα Βαρούχα , Ανατολή Μαργιόλα, Χρήστος Νινιός, Αργύρης Λούλατζης και με πιο τιμητικές τις συμμετοχές των Μανώλη Μητσιά και Βασίλη Σκουλά!

Το "Μαύρο πουκάμισο", ένα τραγούδι που ενώνει τους κόσμους του Βασίλη Σκουλά, έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της παράδοσης της Κρήτης  και του Μανώλη Μητσιά, βασικού ερμηνευτή των μεγάλων ελλήνων συνθετών, έρχεται να μας συστήσει με τον πιο μελωδικό τρόπο το συγκρότημα των ΕΤΕΡΟΝΗΜΙΣΥ και να σταθεί αφορμή να τους γνωρίσουμε καλύτερα!

Από το δίσκο, έχουν ήδη οπτικοποιηθεί τα τραγούδια "Στα σύννεφα" με τη φωνή του Σταύρου Σιόλα (σε στίχους της Μαρίτας Αλημίση), "Να 'ξερα που κοιμάσαι" (σε στίχους του Σπύρου Μέντη) με τη φωνή της Μάγδας Βαρούχα και "Τίποτα δεν απέμεινε" (σε στίχους του Σπύρου Μέντη) που ερμηνεύει η τραγουδίστρια των ΕΤΕΡΟΝΗΜΙΣΥ, Μυρτώ Καμβυσίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου